+30 210 6852 381, +30 6944 454 864

Αξεσουάρ

kathisma baniou

Με το αδιάβροχο αυτό κάθισμα, το γερανάκι / καρέκλα Body Up Evolution, μετατρέπεται σε καρέκλα τουαλέτας και μπάνιου. Είναι Ιταλικό με αδιάβροχο κάλυμμα και κατασκευασμένο από GEL σιλικόνης κατά των κατακλίσεων.

kathisma

Με αυτό το αναπαυτικό κάθισμα, το γερανάκι / καρέκλα ανύψωσης ασθενών Body Up Evolution, μετατρέπεται σε τροχήλατη πολυθρόνα σπιτιού. Είναι Ιταλικό και κατασκευασμένο από αφρό μνήμης, υλικό που έχει την ιδιότητα να παίρνει τη φόρμα του σώματος.
Το αξεσουάρ αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αναπηρικό αμαξίδιο ή στο ταξίδι σας με το αυτοκίνητο.

imantes

Οι ιμάντες σταθεροποίησης βοηθούν κατά την διαδικασία που θέλουμε να φέρουμε τον κλινήρη από την ξαπλωτή στην καθιστή θέση. Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το σχετικό video.

Με το αποσπώμενο τραπέζι μπορείτε να γευματίσετε επάνω στο Body Up Evolution σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε. Έτσι, θα δημιουργήσετε τον προσωπικό σας χώρο και θα έχετε μια άνετη καθημερινότητα.

Περιστρεφόμενο Μαξιλάρι BU06

(Νέο αξεσουάρ )

 

Με το περιστρεφόμενο κάθισμα η ανασήκωση με το Body UP Evolution γίνεται ακόμα ευκολότερη. Ειδικά επεξεργασμένο ώστε να ενσωματώνεται με το άσπρο πάνινο κάθισμα BU12 αλλά και με το αναπαυτικό κάθισμα BU09 Μειώνει την περιστροφική δύναμη που πρέπει να ασκηθεί στην λεκάνη. Η βάση του καθίσματος είναι αντιολισθητική, για εύκολη περιστροφή.

+30 210 6852 381, +30 6944 454 864