+30 210 6852 381, +30 6944 454 864

Κούνα Μαρία (χρήστης από Πάρο)

Δυο ημέρες πριν βγώ από το ΚΑΤ και έχοντας κάνει το τρίτο χειρουργείο μετά από το τρίτο σοβαρό ατύχημα στο δεξί μου πόδι, είχα μεγάλη ανησυχία για το πως θα μπορούσα να αντέξω να είμαι κλεισμένη στο σπίτι για άλλους έξι μήνες τουλάχιστον.

Ώσπου τυχαία έπεσε το μάτι μου σε αυτό το μαγικό βοήθημα που ονομάζεται Body Up Evolution και  ένοιωσα μεγάλη ανακούφιση. Το παρήγγειλα και σε δυο ημέρες ήταν στο νησί μου.

Δεν θα χρειαζόταν ούτε να είμαι καθηλωμένη, ούτε να με σηκώνουν! 

Είδα ότι μπορούσα να κινηθώ χωρίς να κουράζω, και ειδικά με αξιοπρέπεια χωρίς να νοιώθω άβολα. Το  ότι ένα μόνο βοήθημα θα μπορούσε να αντικαταστήσει τόσα  άλλα, είναι μαγικό, από την βόλτα μέχρι το μπάνιο με ασφάλεια.

Είναι υπέροχο μια και σου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και για αυτούς που  έχουν κινητικό πρόβλημα αλλά και για τους συνοδούς τους. Είναι τόσο ευκολόχρηστο που μπορεί να το  χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε, και οχι μόνο ο προσωπικός μας συνοδός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που το σκέφτηκαν και κάνουν την ζωή μας παρόλες τις δυσκολίες πιο εύκολη. Να σας εχει ο Θεός καλά.

+30 210 6852 381, +30 6944 454 864